Laserpuhdistus Äänekoskella ja muualla Keski-Suomessa

Pyydä tarjous!

PJM-palvelu tarjoaa erilaisille pinnoille soveltuvat, turvalliset laserpuhdistukset Suolahdessa, Äänekoskella, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa luotettavasti vahvalla ammattitaidolla. Palvelu tulossa vuonna 2022, mikäli laaserpuhdistus kiinnostaa ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Laserpuhdistus on uusi, hellävarainen ja ympäristöystävällinen teknologia, jossa pinta puhdistetaan hankaamattomalla menetelmällä. Se sopii hyvin monien erilaisten materiaalien puhdistukseen.

 

Kysy lisää laserpuhdistuspalveluistamme tai pyydä tarjous ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

Monikäyttöinen laserpuhdistus

Laserpuhdistus poistaa tehokkaasti ruosteen, hapettumat, maalit, massat, lakat, öljyt ja monet muut epäpuhtaudet kovilta pinnoilta. Sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi konservointiin, graffitien ja oksidien poistoon, muottien puhdistuksiin, hitsaussaumojen puhdistuksiin, NDT-menetelmien esikäsittelynä tai vaikkapa metallipinnoituksien poistoon.

Laserpuhdistuksen edut perinteisiin menetelmiin verrattuna:

  • Ei vahingoita pintaa.
  • Antaa tasaisen ja aina samanlaisen lopputuloksen.
  • Menetelmä on erittäin nopea käyttää.
  • Et tarvitse kemikaaleja tai liuottimia.
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Näin laserpuhdistus toimii

Käytössämme oleva W2M-laserteknologia mahdollistaa puhdistustyön vaurioittamatta pohjamateriaalia. Laserpuhdistuksessa käytetään lasersäteilyä epäpuhtauksien poistamiseen pinnoilta. Epäpuhtaudet poistetaan ultralyhyillä laserpulsseilla, jotka tuottavat lämpöä ja lämmön aiheuttamaa painetta. Lämpötila nousee kuitenkin maltillisesti, noin +40°C:een. Laserpuhdistuksessa ei synny juurikaan jätettä, sillä suurin osa epäpuhtauksista yksinkertaisesti haihtuu pois.

 

Laserpuhdistuksessa käytettävät kuitulaserit ovat paitsi tehokkaita, niin myös säädettävissä tarpeiden mukaan. Esimerkiksi työalueen koko on säädettävissä 1 xn1 mm: ja 20 x 20 mm:n välillä, eli laitteella saadaan puhdistettua haluttu alue millin tarkkuudella.

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha