Remontointipalvelut Äänekoskella ja muualla Keski-Suomessa

Pyydä tarjous!

PJM-palvelu tarjoaa remontointipalvelut Suolahdessa, Äänekoskella, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa luotettavasti vahvalla ammattitaidolla.


PJM-palvelu tarjoaa remontointipalveluja luotettavasti ja vuosien kokemuksella. Teemme mm. kylpyhuoneremontit, saunaremontit, maalaukset sekä paneloinnit ja listoitukset niin yritys- kuin kotitalousasiakkaille. Olemme työskennelleet vuodesta 2000 lähtien Äänekosken, Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella. Yrityksemme on listattu Luotettavaksi Kumppaniksi ja noudatamme toiminnassamme Tilaajavastuulakia. 


Kysy lisää remonttipalveluistamme tai pyydä tarjous ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Remontointipalvelut

Etsitkö ammattitaitoista remontoijaa Keski-Suomen alueella kiinteistöosakeyhtiön huoneistoremontointiin tai kesämökin saunaremonttia tekemään? Haluatko remonttiavuksi kokeneen yrityksen, jonka kautta hoituu kaikki remonttiin tarvittava maalauksesta LVIS-töiden tekemiseen? Anna meidän hoitaa kaikki remontointiin ja saneeraukseen liittyvä puolestasi. Tutustu alla tarkemmin tarjoamiimme remontoinnin palveluihin:

  • Saunaremontit

  • Paneloinnit

  • Maalaukset

  • Paneelikattojen valkaisut

  • Listoitukset.

Hoidamme LVIS-työt luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Teemme työtämme asiakasta kuunnellen

Suunnittelemme kaikki remontit yhdessä asiakkaan kanssa ja pyrimme noudattamaan asiakkaan erityistoiveita mahdollisimman pitkälle. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää juuri sinun remonttitoiveistasi!

Katso myös referenssimme!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys myönnetään omaan, vanhempien tai isovanhempien kotiin taikka vapaa-ajan asuntoon tehtyihin remontti- ja kunnostustöihin. Voit saada jopa 50 % kotitalousvähennystä meiltä tilattujen remonttien työkustannuksista. 

Samasta taloudesta kaksi aikuista voi saada kotitalousvähennyksen, joten molempien puolisoiden kannattaa hyödyntää tämä etu. Lue lisää vähennyksestä ja sen määrästä Verohallinnon sivuilta!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha